Intrebari frecvente


Cum functioneaza cabina foto?

Se apasa butonul Start. Pe display incepe numaratoarea inversa (5,4,3,2,1), se declanseaza blitul si se face o fotografie. Fotografia este afisata pe display dupa fiecare declansare. Procesul se repeta de 4 ori. In timpul numerotarii personajele se pot rearanja si pot schimba accesoriile. invitatii isi primesc pozele super haioase ce sunt printate in mai putin de 12 secunde.

Cand intram in posesia fotografiilor digitale?

Toate fotografiile din timpul evenimentului le vei primi la sfarsitul evenimentului pe un DVD personalizat. Pe acest DVD vei avea atat colajele fotografiilor cat si fiecare cadru in parte, si poti astfel retipari ulterior fara personalizarea evenimentului.

In cat timp sunt disponibile fotografiile?

Fotografiile sunt disponibile instant, in mai putin de 12 secunde dupa declansarea ultimului blitz. Practic pozele se obtin pe loc

Invitatii pot vizualiza fotografiile pe loc online?

Fotografiile sunt urcate automat pe pagina de Facebook Crazy PhotoBooth! Cabina Foto intr-un album creeat special pentru tine, astfel incat invitatii sa le poata accesa pe loc. Daca nu doresti ca fotografiile sa fie urcate pe pagina Crazy! Cabina Foto le putem incarca pe pagina ta de facebook sau intr-o galerie privata pe site-ul www.CrazyPhotobooth.ro imediat dupa eveniment.

Cât durează instalarea pentru Crazy PhotoBooth

Tmpul efectiv de instalare al cabinei foto este de 30 minute, dar echipa Crazy PhotoBooth va fi cu cel putin 1 ora inainte de inceperea evenimentului, pentru a se asigura ca la momentul receptiei totul este in perfecta stare de functionare.

Ce insemna props-uri sau recuzita?

Props-urile sau recuzita sunt sarea si piperul cabinei foto. Fie ca sunt ochelari supradimensionati, jobene sau masti venetiene acestea vor face invitatii sa se destinda, rezultand un calup de fotografii care mai de care mai haioase.

Ce insemna Guest Book sau carte de oaspeti cu poze

Daca doriti ca si voua sa va ramana o marturie din partea invitatilor cu poza lor, binenteles una haioasa facuta in Cabina Foto, alaturi de o urare sau un text haios, atunci acesta este produsul care indeplineste toate cerintele. Este un Guest Book lucrat manual cu coperte din piele. Colile din interior sunt din carton sufisient de gros pentru a sustine pozele lipite. pe acestea se va scrie cu marker auriu pe care-l aveti inclus in pachet.

Dar recuzita personalizata?

Recuzita personalizata consta in placute cu mesajele tale/voastre preferate. Fie ca aveti porecle fie ca vorbim despre sloganurile companiei, recuzita personalizata va face diferenta, iar publicul care te cunoaste isi va da seama imediat despre cine este vorba. La cerere acestea pot fi pastrate.

Vom primi o copie a fotografiilor?

Evident. La sfarsitul evenimentului, ve-ti primi un DVD/stik sau un album (la cerere) cu toate fotografiile realizate de catre invitati.